Igor’s Goochelsjo biedt standaard vijf opties voor u om te boeken. Maar neem gerust contact op als u uw eigen idee heeft of maatwerk wenst.

1. Igor Do(o)lt.  
(rondloop act)

Gewapend met zijn koffer vol trucs en het nodige lef trekt Igor door het rondlopend publiek om iedereen te vermaken. Uitermate geschikt voor festivals, evenementen en business-meetings. Ook voor degene met een beperkte ruimte of budget.
(Voor de rondloop act is tevens ook een Middeleeuwse versie beschikbaar.)

2. De Wondere Reis:
Vanaf een vaste locatie verteld Igor over zijn wereldreis. Hij laat allerlei trucs en magie zien die hij heeft opgepikt uit verre oorden. Van zwevende drakeneieren en wonder rozen tot magisch touw.
Voor deze show neemt Igor zijn reistent mee, een hele stapel koffers en reisbenodigdheden. De show kan meerdere keren per dag worden opgevoerd. Geschikt voor (buiten)festivals, maar ook voor beurzen.

3. De Meester en Igor.
(tweepersoons show)

Igor en zijn meester komen naar uw evenement en vermaken het publiek met hun dynamiek. De nare meester is gemeen tegen Igor, maar ondertussen laten zij de mensen schateren van het lachen met hun rare verstandshouding.
Geschikt om meer publiek tegelijk te trekken en te vermaken. Een grotere show van ongeveer 30 minuten. Ook deze kan meerdere keren per dag worden getoond.

4. Igor’s Goochelsjo XL
De grote tweepersoonsshow van Igor en zijn meester. Hiervoor wordt een heus decor meegebracht in middeleeuwse stijl. Met grotere illusies voor een breder publiek. Waaronder Zwevende Dozen en de Grote Igor Verdwijntruc. Zeer geschikt voor grotere festivals

5. Ferno, heerser van de Vlam
Een vuurspuw-act met grote vlammen die het hemelgespan lijken te branden. Ferno, heerser van de Vlam zal ontzag inboezemen met zijn macht over het vuur.

Advertenties